Trening i Romsås IL

Postet av Romsås IL den 30. Nov 2020

Som dere vet stoppet Romsås IL (RIL) all trening for ca to uker siden. Årsaken var den økende smitten i Bydel
Grorud
 
Nå har Bydelsoverlegen i Grorud stoppet all trening i bydelen,  foreløpig i en uke. Vi vil følge bydelsoverlegen og kommer tilbake til dette når det skjer endringer.
"Det er relativt stor smittespredning blant barn og unge i vår bydel. Bydelsoverlegen i Grorud har i samråd med kommunens smittevernoverlege besluttet at trening for barn under 13 år skal settes i bero denne uka. Beslutningen gjelder kun for denne uka og gjelder kun for vår bydel. Vi må gjøre alt som er mulig for å begrense mulighetene for smittespredning i vår bydel."0 Kommentar

Aktivitetsguide

Postet av Romsås IL den 23. Sep 2020

Vi i RIL håper at noen av våre medlemmer / foresatte kan støtte opp som aktivitetsguide 1 time eller 2 i uken. Går dere inn på linken under vil dere se hvordan man tar kontakt, alternativt kan dere kontakte oss i RIL så vil vi hjelpe dere videre eller informere litt om det dere lurer på. 

Mvh,

Sissel Smeby, leder tlf 40091581

 

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/aktivitet/aktivitetsguide/


0 Kommentar

ROMSÅS IL ØNSKER HELP TIL IT

Postet av Romsås IL den 7. Sep 2020

Har du interesse for eller kjenner noen som har interesse for datateknikk og informasjonsteknologi (IT), og er flink med hjemmesider?

Romsås IL leter etter noen som kan hjelpe til med hjemmesiden vår. Send dm ved interesse da vel til post@romsas-il.no 😃

PS: Det vil bli gitt et lite honorar for arbeid som blir utført.

 

Med vennlig hilsen Romsås IL.


0 Kommentar

Info om fritidskortet sesongene høst 2020 / vår 2021

Postet av Romsås IL den 6. Jul 2020


 

TIL ALLE FORESATTE OG MEDLEMMER AV ROMSÅS IL 

 

Romsås IL ønsker å informere om at Bydel Grorud har blitt trukket ut til å være med i pilotprosjekt vedrørende Fritidskortet som gir barn og unge rett til å motta støtte for å være med i aktiv idrett. Romsås IL er en del av Bydel Grorud og vi kan dermed tilby våre nåværende og nye medlemmer dette.

Fritidskortet skal være universelt og for alle barn i alderen 6 til fylte 18 år. Bydel Grorud vil motta et tilskudd på kr 1 000 kroner per barn i målgruppen per halvår. Fritidskortmidlene skal dekke aktivitet / deler av aktivitet høst 2020 og vår 2021. Dvs man kan få denne støtten 2 ganger i året. Fritidskortet er personlig og kan ikke overføres til andre.

 Midlene er øremerket fritidsaktiviteter og skal bidra til å dekke deltakeravgift til faste, jevnlige organiserte aktiviteter som gir mulighet for tilhørighet over tid.

Romsås IL vil for å tilpasse seg dette fakturerer 2 ganger i året for de gruppene som aktiviteten koster over kr 1 000 i året slik at utøver / foresatte kan nyttegjøre seg dette tilskuddet både høst og vår. 

Midlene er øremerket fritidsaktiviteter for barn og unge og skal bidra til å dekke deltakeravgift eller deler av deltageravgiften til faste, jevnlige, organiserte aktiviteter som gir mulighet for tilhørighet over tid. Målet med fritidskortordningen er at flere barn og unge får delta i faste, organiserte aktiviteter.

I henhold til Granavolden-plattformen ønsker regjeringen at fritidskortordningen på sikt skal kunne gjelde barn i målgruppen i hele landet. Arbeidet med fritidskortet skal sees i sammenheng med arbeidet med utviklingen av Fritidserklæringen.

Mvh

Romsås IL

v/ Sissel


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline